Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ray J Songtekst: Any Time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ray J - Any Time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Any Time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ray J! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Ray J en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Any Time .

Origineel

boy, you know what this is you granted all my wishis i dont wanna be down loving you i have found, i want you around always don't you believe that nobody needs you cuz i do i need all of you baby if you can see that nobody needs you like i do i need all of you baby when ever i'm down i think of you to lift me up. and if you ever need a friend, if you ever need someone to talk to. i'm right here, i'll never leave i love you.

 

Vertaling

jongen, je weet wat dit is u verleend al mijn wishis I dont wanna be down loving you ik heb gevonden, Ik wil dat je altijd rond u niet van mening dat niemand heeft je nodig cuz i do Ik nodig u allen baby als je kunt zien dat niemand heeft je nodig zoals ik dat doe Ik nodig u allen baby toen ik ooit ben beneden Ik denk dat je me omhoog. en als je ooit een vriend nodig hebben, als je ooit iemand nodig om mee te praten. Ik ben hier, ik zal nooit verlaten ik hou van jou.