Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray lamontagne Songtekst: supernova

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray lamontagne - supernova ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van supernova? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray lamontagne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray lamontagne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals supernova .

Origineel

So you and me we've been hanging out now Ever since we were kids just kicking around this town So you know me and I don't back down I know what I want and I think I've found it I want you to be my girl I want you to be my girl So we touched a supernova So we touched a supernova So you know me and I'm on the right track Going to get out of here and never come back So you know me when I'm on the attack Ain't no use in fighting back I want you to be my girl I want you to be my girl So we touched a supernova So we touched a supernova (Super) (Supernova) (Supernova) When I'm low well I know who to call When I think I'm about to hit the wall Sorry baby I know you would never ever let me fall Every time I turn around baby there you are Just shining down on me like a blazing star Yeah that's what you are Your a blazing star That's what you are That's what you are That's what what what what So we touched a supernova So we touched a supernova So you and me we've been hanging out now Ever since we were kids just kicking around this town So you know me and I don't back down I know what I want and I think I've found it I want you to be my girl I want you to be my girl So we touched a supernova So we touched a supernova So we touched a supernova So we touched a supernova (Super) (Supernova) (Supernova)

 

Vertaling

Dus jij en ik gaan nu al met elkaar om. Al sinds we kinderen waren, rondschoppend in deze stad. So you know me and I don't back down Ik weet wat ik wil en ik denk dat ik het gevonden heb Ik wil dat je mijn meisje bent Ik wil dat je mijn meisje bent Dus raakten we een supernova Dus raakten we een supernova Dus je kent me en ik ben op de goede weg Going to get out of here and never come back Dus je kent me als ik in de aanval ben Het heeft geen zin om terug te vechten Ik wil dat je mijn meisje bent Ik wil dat je mijn meisje bent Dus we raakten een supernova Dus raakten we een supernova (Super) (Supernova) (Supernova) Als ik laag zit, weet ik wie ik moet bellen When I think I'm about to hit the wall Sorry schat, ik weet dat je me nooit zou laten vallen Every time I turn around baby there are you Just shining down on me like a blazing star Ja, dat is wat je bent. Je bent een stralende ster. Dat is wat je bent. Dat is wat je bent Dat is wat wat wat Dus we raakten een supernova aan Dus we raakten een supernova aan So you and me we've been hanging out now Al sinds we kinderen waren, rondschoppend in deze stad So you know me and I don't back down Ik weet wat ik wil en ik denk dat ik het gevonden heb I want you to be my girl I want you to be my girl Dus raakten we een supernova aan So we touched a supernova So we touched a supernova So we touched a supernova (Super) (Supernova) (Supernova)