Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ray Lamontagne Songtekst: Trouble

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ray Lamontagne - Trouble ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Trouble? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ray Lamontagne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Ray Lamontagne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Trouble .

Origineel

Trouble... Trouble, trouble, trouble, trouble Trouble been doggin' my soul since the day I was born Worry... Worry, worry, worry, worry Worry just will not seem to leave my mind alone We'll I've been... saved by a woman I've been... saved by a woman I've been... saved by a woman She won't let me go She won't let me go now She won't let me go She won't let me go now Trouble... Oh, trouble, trouble, trouble, trouble Feels like every time I get back on my feet she come around and knock me down again Worry... Oh, worry, worry, worry, worry Sometimes I swear it feels like this worry is my only friend We'll I've been saved... by a woman I've been saved... by a woman I've been saved... by a woman She won't let me go She won't let me go now She won't let me go She won't let me go now Oh..., Ahhhh.... Ohhhh She good to me now She gave me love and affection She good tell me now She gave me love and affection I Said I love her Yes I love her I said I love her I said I love... She good to me now She's good to me She's good to me

 

Vertaling

Trouble ... Problemen, problemen, problemen, problemen Trouble is doggin 'mijn ziel sinds de dag dat ik geboren werd Zorgen ... Zorgen, zorgen, zorgen, zorgen Zorgen gewoon niet lijken naar mijn mening alleen te laten We zullen waar ik geweest ben ... gered door een vrouw Ik ben ... gered door een vrouw Ik ben ... gered door een vrouw Ze zal me niet laten gaan Ze laat me nu gaan Ze zal me niet laten gaan Ze laat me nu gaan Trouble ... Oh, problemen, problemen, problemen, problemen Voelt alsof elke keer als ik weer op mijn voeten ze komenrond en klop me weer naar beneden Zorgen ... Oh, zorgen, zorgen, zorgen, zorgen Soms zweer dat ik het voelt alsof deze zorg is mijn enige vriend We zullen Ik heb gered ... door een vrouw Ik heb het gered ... door een vrouw Ik heb het gered ... door een vrouw Ze zal me niet laten gaan Ze laat me nu gaan Ze zal me niet laten gaan Ze laat me nu gaan Oh ..., Ahhhh .... Ohhhh Ze goed voor me nu Ze gaf me liefde en genegenheid Ze goed vertel me nu Ze gaf me liefde en genegenheid Ik zei dat ik van haar hou Ja iklove her Ik zei dat ik van haar hou Ik zei dat ik hou van ... Ze goed voor me nu Ze is goed voor me Ze is goed voor me