Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray price Songtekst: home in san antone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray price - home in san antone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van home in san antone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray price! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray price en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals home in san antone .

Origineel

Well, I haven't got a worry, I haven't got a care Haven't got a thing to call my own And though I'm out of money, I'm a millionaire I'm a native son of San Antone And, when I greet my neighbor with a 'Hi y'all' I'm welcomed as a king upon a throne And when I feel like braggin', I'll just step and say I'm a native son of San Antone I traveled over the country on my merry way Been in crowds and felt I was alone When I feel like braggin', I'll just step and say I'm a native son of San Antone There's a sweet somebody by the Alamo Someday, she's gonna be my very own And then we'll build a highchair in a year or so For our little home in San Antone For our little home in San Antone

 

Vertaling

Nou, ik heb geen zorgen, ik heb geen zorg Ik heb niets om mijn eigen te noemen En hoewel ik geen geld meer heb, ben ik een miljonair Ik ben een geboren zoon van San Antone En als ik mijn buurman begroet met 'Hallo allemaal'. word ik verwelkomd als een koning op een troon En als ik zin heb om op te scheppen, stap ik gewoon en zeg Ik ben een geboren zoon van San Antone Ik reisde door het land op mijn vrolijke manier Ben in menigten geweest en voelde dat ik alleen was Als ik zin heb om op te scheppen, zeg ik gewoon I'm a native son of San Antone There's a sweet somebody by the Alamo Op een dag, zal ze van mij zijn En dan bouwen we een kinderstoel over een jaar of zo Voor ons kleine huis in San Antone Voor ons kleine huis in San Antone