Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray price Songtekst: i believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray price - i believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray price! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray price en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i believe .

Origineel

I believe for every drop of rain that falls A flower grows I believe that somewhere in the darkest night A candle glows I believe for everyone who goes astray Someone will come to show the way I believe I believe I believe above the storm the smallest prayer Will still be heard I believe that someone in the great somewhere Hears every word Every time I hear a newborn baby cry Or touch a leaf or see the sky Then I know why I believe Every time I hear a newborn baby cry Or touch a leaf or see the sky Then I know why I believe

 

Vertaling

Ik geloof dat voor elke druppel regen die valt een bloem groeit Ik geloof dat ergens in de donkerste nacht een kaars brandt Ik geloof dat voor iedereen die afdwaalt iemand zal komen om de weg te wijzen ik geloof dat ik geloof Ik geloof dat boven de storm het kleinste gebed nog steeds gehoord zal worden Ik geloof dat iemand in de grote ergens elk woord hoort Elke keer als ik een pasgeboren baby hoor huilen Of een blad aanraak of de lucht zie Dan weet ik waarom ik geloof Elke keer als ik een pasgeboren baby hoor huilen of een blad aanraak of de lucht zie Dan weet ik waarom ik geloof