Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray price Songtekst: ice cold heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray price - ice cold heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ice cold heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray price! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray price en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ice cold heart .

Origineel

(Benny Martin) Ice cold love your love is cold as ice cold I wish I knew someone to love me like I love you This morning when you went away I'm wondering dear if you're gonna stay away? I see a pretty rainbow it reminds me I love you so I remember dear when your lips were warm as fire You said you love me so But now it's awful cold the ice cold heart --- Instrumental --- This morning when you went away I'm wondering dear if you're gonna stay away? I see a pretty rainbow it reminds me I love you so I remember dear when your lips were warm as fire You said you love me so But now it's awful cold the ice cold heart...

 

Vertaling

(Benny Martin) IJskoude liefde jouw liefde is zo koud als ijskoud Ik wou dat ik iemand kende die van me hield zoals ik van jou hou Vanmorgen toen je wegging I'm wondering dear if you're gonna stay away? Ik zie een mooie regenboog die me eraan herinnert dat ik zoveel van je hou Ik weet nog toen je lippen zo warm waren als vuur. Je zei dat je zoveel van me hield But now it's awful cold the ice cold heart --- Instrumental --- Vanmorgen toen je wegging I'm wondering dear if you're gonna stay away? I see a pretty rainbow it reminds me I love you so I remember dear when your lips were warm as fire Je zei dat je zoveel van me hield Maar nu is het vreselijk koud het ijskoude hart...