Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray price Songtekst: if you think you're lonely

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray price - if you think you're lonely ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you think you're lonely? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray price! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray price en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you think you're lonely .

Origineel

It's just me by myself and I'm sure missing you There's nothing worse than this hurt that I'm going through Well, what's wrong? Is that right? You can't take it alone If you think that you've got it bad, you ought to come home 'Cause if you think you're lonely you should be here with me 'Cause I'm just as lonesome as lonesome can be And your love's the only love that I need If you think you're lonely you should be here with me If you think that your bed is tall, you should be laying in mine I know how you'd feel and I feel for you there all the time You say the house where you live is just a cold empty space If you think that you're all alone, you should be in my place 'Cause if you think you're lonely you should be here with me 'Cause I'm just as lonesome as lonesome can be And your love's the only love that I need If you think you're lonely you should be here with me

 

Vertaling

Ik ben alleen en ik mis je zeker Er is niets erger dan de pijn die ik doormaak. Nou, wat is er mis? Is dat zo? Je kunt het niet alleen aan. Als je denkt dat je het slecht hebt, moet je naar huis komen Want als je denkt dat je eenzaam bent, moet je hier bij mij zijn. Want ik ben net zo eenzaam als eenzaam kan zijn En jouw liefde is de enige liefde die ik nodig heb Als je denkt dat je eenzaam bent, zou je hier bij mij moeten zijn Als je denkt dat jouw bed lang is, zou je in het mijne moeten liggen Ik weet hoe je je zou voelen en ik voel de hele tijd voor je daar Je zegt dat het huis waar je woont slechts een koude lege ruimte is Als je denkt dat je helemaal alleen bent, zou je bij mij moeten zijn Want als je denkt dat je eenzaam bent, moet je hier bij mij zijn Want ik ben net zo eenzaam als eenzaam kan zijn En jouw liefde is de enige liefde die ik nodig heb Als je denkt dat je eenzaam bent, zou je hier bij mij moeten zijn