Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray price Songtekst: remember me (i'm the one who loves you)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray price - remember me (i'm the one who loves you) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van remember me (i'm the one who loves you)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray price! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray price en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals remember me (i'm the one who loves you) .

Origineel

When you're all alone and blue no one to tell your troubles to Remember me I'm the one who loves you And when the world has turned you down and not a true friend can be found Remember me I'm the one who loves you And through all kinds of weather you'll find I'll never change Through the sunshine and the shadows I'll always be the same We're together right or wrong and where you go I'll tag along Remember me I'm the one who loves you And through all kinds of weather

 

Vertaling

Als je helemaal alleen bent en niemand hebt om je problemen aan te vertellen denk dan aan mij, ik ben degene die van je houdt En wanneer de wereld je heeft afgewezen en er geen echte vriend te vinden is denk dan aan mij, ik ben degene die van je houdt En door weer en wind zul je zien dat ik nooit verander Door de zonneschijn en de schaduwen zal ik altijd dezelfde zijn We zijn samen, goed of fout en waar jij gaat, ga ik mee Onthoud dat ik degene ben die van je houdt En door weer en wind