Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Raymon Songtekst: Mn Favoriet

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Raymon - Mn Favoriet ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Mn Favoriet? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Raymon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Raymon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Mn Favoriet .

Origineel

Jij bent mooier dan een wonder Daar kan ik niet omheen Weet je nog die tijd? We waren samen één Of ben jij al vergeten hoe mooi de liefde is Ik wil je laten weten wat ware liefde is Wat heb je nodig om in te zien dat jij nog altijd m’n favoriet bent En mij nog steeds in trance brengt? Wat heb ik nodig om jou te laten zien dat ik nog je favoriet ben En jou nog steeds in trance breng? Ga je met me mee dan samen hier vandaan? Loop je met me weg dan of laat je me staan? Kom je dichterbij me, ik ga je achterna Jij en ik hier samen waar we gaan en staan Ga je met me mee dan samen hier vandaan? Loop je met me weg dan of laat je me staan? Kom je dichterbij me, ik ga je achterna Jij en ik hier samen waar we gaan en staan Nu weet ik wat ik gemist heb Die dagen, weken lang Wij voor altijd samen Oh ik was zo bang Dat het nooit meer terug zou komen En het moest laten gaan Maar ik volg mijn gevoel En laat je niet meer gaan Wat heb je nodig om in te zien dat jij nog altijd m’n favoriet bent? En mij nog steeds in trance brengt Wat heb ik nodig om jou te laten zien dat ik nog je favoriet ben? En jou nog steeds in trance breng Ga je met me mee dan samen hier vandaan? Loop je met me weg dan of laat je me staan? Kom je dichterbij me, ik ga je achterna Jij en ik hier samen waar we gaan en staan Ga je met me mee dan samen hier vandaan? Loop je met me weg dan of laat je me staan? Kom je dichterbij me, ik ga je achterna Jij en ik hier samen waar we gaan en staan Ga je met me mee dan samen hier vandaan? Loop je met me weg dan of laat je me staan? Kom je dichterbij me, ik ga je achterna Jij en ik hier samen waar we gaan en staan Read more:

 

Vertaling