Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Raymond Badham Songtekst: In Your Freedom

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Raymond Badham - In Your Freedom ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van In Your Freedom? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Raymond Badham! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Raymond Badham en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals In Your Freedom .

Origineel

I search for You God of strength I bow to You in my brokenness And no other King could have so humbly come To save my soul and heal my heart I have nothing more than all You offer me There is nothing else that’s of worth to me And I love You Lord You rescued me You are all that I want You’re all that I need I pray to You God of peace I rest in You my cares released I have nothing more than all You offer me There is nothing else that’s of worth to me And I love You Lord You rescued me You are all that I want You’re all that I need In Your freedom I will live In Your freedom I will live I offer devotion, I offer devotion

 

Vertaling

Ik zoek U God van sterkte Ik buig voor U in mijn gebrokenheid En geen andere koning moest dus nederig zijn gekomen Voor het opslaan van mijn ziel en mijn hart te helen Ik heb niets meer dan alle U mij te bieden Er is niets anders dat de moeite waard om van mij En ik hou van U Heer Je hebt me gered U bent alles wat ik wil Je bent alles wat ik nodig heb Ik bid tot U God van de vrede Ik rust in U mijn zorgen vrijgegeven Ik heb niets meer dan alle U mij te bieden Er is niets anders dat de moeite waard om van mij En ik hou van U Heer Je hebt me gered U bent alles wat ik wil Je bent alles wat ik nodig heb In je vrijheid Ik zal leven In je vrijheid Ik zal leven Ik bied toewijding, devotie Ik bied