Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Raymond Songtekst: Witte Chocolande Song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Raymond - Witte Chocolande Song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Witte Chocolande Song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Raymond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Raymond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Witte Chocolande Song .

Origineel

Ik doe het elke dag op mn brood En het is niet bruin en ook niet rood En ook niet zo zwart als mn sokken Ik heb het natuurlijk over witte chocolade vlokken Oow ik word zo blij als ik er over zing Ben in de hemel bij het genot van de pudding Witte chocoladepudding met frambozensaus Ja voor mij is het bijna net zo heilig als de paus Refrein: Ja het is echt een mega smaaksensatie En toch neem ik het slechts bij gratie En als ik rond een uur of 12 slapen ga Droom ik van een wereld vol (witte chocola 3x) In de jaren 30 werd het officieel een soort Dus als bijna 80 jaar dat ook wit erbij hoort En in '48 werd het verkocht in Amerika, vlak na the 2nd World war En daar heette het toen Nestle Alpine (White Chocolate bar 3x) En tegenwoordig heb je zelfs al witte chocolademelk Dan zit er een soort blok aan een stokje Dus lekker roeren maar in de warme drank, wat geld voor elk En dan voorzichtig toe aan dat (lekkere eerste slokje 3x) Refrein: Ja het is echt een mega smaaksensatie En toch neem ik het slechts bij gratie En als ik rond een uur of 12 slapen ga Droom ik van een wereld vol (witte chocola 3x) En in de tijd rond sint en piet Vergeten we de chocoladeletter niet Waar ik het hele jaar op heb gewacht Is de witte letter (waar ik altijd weer naar smacht 2x) En tot slot heb je ook nog een witte reep chocolade Het ambachtelijke eind van deze witte parade Zoveel verschillende soorten, groot of klein Oow witte chocolade, (wat smaak je toch fijn 3x) Refrein: Ja het is echt een mega smaaksensatie En toch neem ik het slechts bij gratie En als ik rond een uur of 12 slapen ga Droom ik van een wereld vol (witte chocola 3x) Witte Chocola Dan droom ik van een wereld vol met witte chocola

 

Vertaling

Ik doe het elke dag op mn brood En het is niet bruin en ook niet rood En ook niet zo zwart als mn sokken Ik heb het natuurlijk over witte chocolade vlokken Oow ik word zo blij als ik er over zing Ben in de hemel bij het genot van de pudding Witte chocoladepudding met frambozensaus Ja voor mij is het bijna net zo heilig als de paus Refrein: Ja het is echt een mega smaaksensatie En toch neem ik het slechts bij gratie En als ik rond een uur of 12 slapen ga Droom ik van een wereld vol (witte chocola 3x) In de jaren 30 werd het officieel een soort Dus als bijna 80 jaar dat ook wit erbij hoort En in '48 werd het verkocht in Amerika, vlak na the 2nd World war En daar heette het toen Nestle Alpine (White Chocolate bar 3x) En tegenwoordig heb je zelfs al witte chocolademelk Dan zit er een soort blok aan een stokje Dus lekker roeren maar in de warme drank, wat geld voor elk En dan voorzichtig toe aan dat (lekkere eerste slokje 3x) Refrein: Ja het is echt een megasmaaksensatie En toch neem ik het slechts bij gratie En als ik rond een uur of 12 slapen ga Droom ik van een wereld vol (witte chocola 3x) En in de tijd rond sint en piet Vergeten we de chocoladeletter niet Waar ik het hele jaar op heb gewacht Is de witte letter (waar ik altijd weer naar smacht 2x) En tot slot heb je ook nog een witte reep chocolade Het ambachtelijke eind van deze witte parade Zoveel verschillende soorten, groot of klein Oow witte chocolade, (wat smaak je toch fijn 3x) Refrein: Ja het is echt een mega smaaksensatie En toch neem ik het slechts bij gratie En als ik rond een uur of 12 slapen ga Droom ik van een wereld vol (witte chocola 3x) Witte Chocola Dan droom ik van een wereld vol met witte chocola