Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rea garvey Songtekst: anna & ludo (hold me now)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rea garvey - anna & ludo (hold me now) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anna & ludo (hold me now)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rea garvey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rea garvey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anna & ludo (hold me now) .

Origineel

What words should we use To say how we feel We're both afraid to lose Something real So just hold me now Don't look for words Just hold me now I'm sure it won't hurt More than these feelings Crashing around me More than the thought that you're gone So just hold me now I'm lost in this silence Just hold me now We're swimming in silence Why are there feelings? And what am I trying to hide? This mirror never lies...

 

Vertaling

Welke woorden moeten we gebruiken Om te zeggen hoe we ons voelen We zijn allebei bang om te verliezen Iets echts Dus hou me nu gewoon vast Zoek niet naar woorden Hou me nu gewoon vast Ik weet zeker dat het geen pijn doet Meer dan deze gevoelens die om me heen storten Meer dan de gedachte dat je er niet meer bent Dus hou me nu maar vast Ik ben verloren in deze stilte Hou me nu maar vast We zwemmen in de stilte Waarom zijn er gevoelens? En wat probeer ik te verbergen? Deze spiegel liegt nooit...