Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Reamonn Songtekst: If I Go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Reamonn - If I Go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van If I Go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Reamonn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Reamonn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals If I Go .

Origineel

There's a little part of me inside of you and it's growing up as you do And I hope you see this world through my eyes But I hope you don't see the tears I cry But if I go - ah yeah Well it won't be long 'Cause if I stay... And I hope you know that it's not you It's my life and what I do And I hope you know that everyday I hold you close in some way But if I go - ah yeah Well, it won't be long 'Cause if I stay - ah yeah Well it all goes wrong But if I go - ah yeah Well it won't be long 'Cause if I stay... There's a little part of me inside of you And it's growing up just like you do And I hope you see this world through my eyes But I hope you don't see the tears I cry But if I go - ah yeah Well it won't be long 'Cause if I stay - ah yeah Well it all goes wrong But if I go - ah yeah Well it won't be long 'Cause if I stay..

 

Vertaling

Er 'sa klein deel van mij binnenkant van je en het 's opgroeien als jij En ik hoop dat je deze wereld door mijn ogen Maar ik hoop dat je don 't zie Ik huil de tranen Maar als ik ga - ah ja Nou, het heeft 't lang 'Want als ik blijf ... En ik hoop dat je weet dat het 's je niet Het 's mijn leven en wat ik doe En ik hoop dat je weet dat dat de dagelijkse Ik houd u dicht in zekere zin Maar als ik ga - ah ja Nou, dat heb 't lang 'Want als ik blijf - ah ja Nou gaat het mis Maar als ik ga - ah ja Nou, het heeft 't lang 'Want als ik blijf ... Er 'sa klein deel van mij binnenkant van je En het 's opgroeien net als jij En ik hoop dat je deze wereld door mijn ogen Maar ik hoop dat je don 't zie Ik huil de tranen Maar als ik ga - ah ja Nou, het heeft 't lang 'Want als ik blijf - ah ja Nou gaat het mis Maar als ik ga - ah ja Nou, het heeft 't lang 'Want als ik blijf ..