Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Reanna Songtekst: California King Bed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Reanna - California King Bed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van California King Bed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Reanna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Reanna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals California King Bed .

Origineel

Chest to chest Nose to nose Palm to palm We were always just that close Wrist to wrist Toe to toe Lips that felt just like the inside of a rose So how come when I reach out my fingers It feels like more than distance between us In this California king bed We're ten thousand miles apart I'll be California wishing on these stars For your heart on me My California king Eye to eye Cheek to cheek Side by side You were sleeping next to me Arm in arm Dusk to dawn With the curtains drawn And a little last night on these sheets So how come when I reach out my fingers It seems like more than distance between us In this California king bed We're ten thousand miles apart I'll be California wishing on these stars For your heart on me My California king Just when I felt like giving up on us You turned around and gave me one last touch That made everything feel better And even then my eyes got wetter So confused wanna ask you if you love me But I don't wanna seem so weak Maybe I've been California dreaming In this california king bed We're ten thousand miles apart I'll be California wishing on these stars For your heart on me My California king My California king In this California king bed We're ten thousand miles apart I'll be California wishing on these stars For your heart on me My California king

 

Vertaling

Borst aan borst Neus aan neus Palm naar palm We waren altijd net dat dicht Pols naar pols Teen aan teen Lips dat voelde net als de binnenkant van een roos Dus hoe komt het dat als ik bereiken mijn vingers Het voelt als meer dan afstand tussen ons In deze California king bed We zijn tienduizend mijl uit elkaar Ik zal Californië willen op deze sterren Voor je hart op mij My California king Oog in oog Cheek to cheek Naast elkaar Je sliep naast me Arm in arm Zonsondergang tot zonsopgang Met de gordijnengetrokken En een beetje gisteravond op deze bladen Dus hoe komt het dat als ik bereiken mijn vingers Het lijkt alsof meer dan afstand tussen ons In deze California king bed We zijn tienduizend mijl uit elkaar Ik zal Californië willen op deze sterren Voor je hart op mij My California king Net toen ik voelde me als het geven van op ons Je draaide zich om en gaf me een laatste aanraking Dat maakte alles beter voelen En zelfs dan mijn ogen kreeg wetter Zo in de war wil je vragen of je van me houdt Maar ik wil niet zo lijktzwak Misschien heb ik al California dreaming In deze california kingsize bed We zijn tienduizend mijl uit elkaar Ik zal Californië willen op deze sterren Voor je hart op mij My California king My California king In deze California king bed We zijn tienduizend mijl uit elkaar Ik zal Californië willen op deze sterren Voor je hart op mij My California king