Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rebeca Lavelle Songtekst: Don't Give Up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rebeca Lavelle - Don't Give Up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Don't Give Up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rebeca Lavelle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rebeca Lavelle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Don't Give Up .

Origineel

We are sisters We need each other Need your passion Need your heart We are sisters Here together It's not easy We have to start We are sisters So just ask me Ask for courage We can share We are sisters Have each other Have the future So don't be scared Don't give up Try one more time We won't give up Let me help you Let me care Walk beside me And I'll be there So don't give up Don't walk away Need each other Can you see that? We both need courage That we can share It's not easy Never easy That's okay though 'Cause we'll get there Don't give up Try one more time We won't give up Let me help you Let me care Walk beside me And I'll be there So don't give up Don't walk away Here together Here forever They could never tear us apart If we stand together They could never Steal you from my heart We are sisters Here together It's not easy We have to start Don't give up Try one more time We won't give up Let me help you Let me care Walk beside me And I'll be there So don't give up Don't walk away Don't you walk away (Don't give up) Don't walk away Don't walk away (Don't give up) Don't give up, don't give up, don't give up (Don't give up) Don't give up Don't walk away (Don't give up) Oh... (Don't give up) (Don't give up) (Don't give up) (Don't give up)

 

Vertaling

We zijn zussen We hebben elkaar nodig Need your passion Need je hart We zijn zussen Hier samen Het is niet eenvoudig We hebben om te beginnen We zijn zussen Dus just ask me Vraag moed We kunnen delen We zijn zussen Elkaar Hebben de toekomst Dus wees niet bang Don't give up Probeer nog een keer We zullen niet opgeven Laat me je helpen Laat me zorg Loop naast me En ik zal er Dus geef niet op Don't Walk Away Elkaar nodig Zie je dat? We hebben allebei nodig moed Dat we kunnen delen Het is niet eenvoudig Nooit gemakkelijk Dat is geen probleem al Want we daar Don't give up Probeer nog een keer We zullen niet opgeven Laat me je helpen Laat me zorg Loop naast me En ik zal er Dus geef niet op Don't Walk Away Hier samen Hier forever Ze konden nooit tear us apart Als we staan samen Ze konden nooit Steel je uit mijn hart We zijn zussen Hier samen Het is niet eenvoudig We hebben om te beginnen Don't give up Probeer nog een keer We zullen niet opgeven Laat me je helpen Laat me zorg Loop naastik En ik zal er Dus geef niet op Don't Walk Away Don't you walk away (Don't Give Up) Don't Walk Away Don't Walk Away (Don't Give Up) Geef niet op, geef niet op, geef niet op (Don't Give Up) Don't give up Don't Walk Away (Don't Give Up) Oh ... (Don't Give Up) (Don't Give Up) (Don't Give Up) (Don't Give Up)