Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rebecca Ferguson Songtekst: I Hope

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rebecca Ferguson - I Hope ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Hope? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rebecca Ferguson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rebecca Ferguson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Hope .

Origineel

I used to hate you so easily Look into your eyes so eagerly And whether is cold I wouldn't walk away 'Cause when there's money love is blind It's so blind But after a time I realized that for me to grow I've got to let go I hope life treats you good I hope life treats you good I hope, I hope, I hope, I hope I hope life treats you well I hope she treats you well I hope, I hope, I hope, I hope I hope that she's kind I hope that she's kind I hope, I hope, I hope, I hope 'Cause after a time you realize that it ain't easy 'Cause after a time you realize that you should've believed in me I hope life treats you good I hope life treats you good I hope, I hope, I hope, I hope None of ourselves calm so easily Forgiven her was like the biggest sin to me And whether was war I wouldn't walk away But after a time I realized that for me to grow I've got to let go I hope life treats you good I hope life treats you good I hope, I hope, I hope, I hope I hope life treats you well I hope she treats you well I hope, I hope, I hope, I hope I hope that she's kind I hope that she's kind I hope, I hope, I hope, I hope Hope life treats you good I hope life treats you good I hope, I hope, I hope, I hope Used to hate you so easily Look into those eyes so eagerly And whether was cold I wouldn't walk away

 

Vertaling

Vroeger was ik haat je zo gemakkelijk Kijk in je ogen zo gretig En of koud Ik zou niet weglopen Want als er geld liefde is blind Het is zo blind Maar na een tijd Ik realiseerde me dat voor mij om te groeien Ik moet laten gaan Ik hoop dat het leven behandelt u goed Ik hoop dat het leven behandelt u goed Ik hoop, ik hoop, ik hoop, ik hoop Ik hoop dat het leven je goed behandelt Ik hoop dat ze je goed behandelt Ik hoop, ik hoop, ik hoop, ik hoop Ik hoop dat ze is een soort Ik hoop dat ze is een soort Ik hoop, ik hoop, ik hoop, ik hoop 'Causena een tijd dat je beseft dat het niet gemakkelijk is Want na een tijd dat je beseft dat je moet hebben geloofd in mij Ik hoop dat het leven behandelt u goed Ik hoop dat het leven behandelt u goed Ik hoop, ik hoop, ik hoop, ik hoop Geen van onszelf kalmeren zo gemakkelijk Vergeven haar was als de grootste zonde voor mij En of was oorlog Ik zou niet weglopen Maar na een tijd Ik realiseerde me dat voor mij om te groeien Ik moet laten gaan Ik hoop dat het leven behandelt u goed Ik hoop dat het leven behandelt u goed Ik hoop, ik hoop, ik hoop, ik hoop Ik hoop dat het leven behandeltje goed Ik hoop dat ze je goed behandelt Ik hoop, ik hoop, ik hoop, ik hoop Ik hoop dat ze is een soort Ik hoop dat ze is een soort Ik hoop, ik hoop, ik hoop, ik hoop Hoop dat het leven behandelt u goed Ik hoop dat het leven behandelt u goed Ik hoop, ik hoop, ik hoop, ik hoop Gebruikt om u te haten zo gemakkelijk Kijk in die ogen zo gretig En of koud was Ik zou niet weglopen