Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rebecca Songtekst: Forgive Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rebecca - Forgive Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Forgive Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rebecca! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rebecca en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Forgive Me .

Origineel

For all the times I’ve failed You, Lord Forgive me For all the ways I’ve fallen short Lord, forgive me now God, I’m so in need of grace I fall upon my face Forgive me You see the tears fall down my face Forgive me Take my fear, Lord, take my shame Lord, forgive me now Purify me, make me new Like only You can do Forgive me now Lord, we come to honor You We are forgiven We bring our love and thanks to You We are forgiven now God we praise You for Your grace Before You we are raised Forgiven God we praise You for Your grace Before You we are raised Forgiven Forgiven

 

Vertaling

Voor alle keren dat ik heb gefaald U, Heer Vergeef me Voor alle manieren waarop ik ben tekortgeschoten Heer, vergeef me nu God, ik ben zo in de behoefte van de genade Ik val op mijn gezicht Vergeef me Je ziet de tranen stromen over mijn wangen Vergeef me Neem mijn angst, Heer, neem mijn schaamte Heer, vergeef me nu Zuiver mij, maak mij een nieuw Net als alleen U kunt doen Vergeef me nu Heer, wij komen om U te eren We zijn vergeven Wij brengen onze liefde en dank We zijn nu vergeven God, wij loven U voor Uw genade Voordat U zijn wij verhoogd Forgiven God, wij loven U voor Uw genade Voordat U zijn wij verhoogd Forgiven Forgiven