Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rebecca Holden Songtekst: Dreams Come True

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rebecca Holden - Dreams Come True ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dreams Come True? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rebecca Holden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rebecca Holden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dreams Come True .

Origineel

Come with me, and we will fly together, to a place, where we can love forever, Take my hand, and we will see tomorrow, only joy, and no more tears or sorrow, A love I never knew, until I found you, I promise that I do, believe that dreams come true. Miracles will be, look at you and me, heaven helped us to, believe that dreams come true. In this moment, filled with deep emotion hold me tight, you'll feel my true devotion. A love I never knew, until I found you, I promise that I do, believe that dreams come true. Miracles will be, look at you and me, heaven helped us to, believe that dreams come true, believe that dreams come true.

 

Vertaling

Kom met me mee, en we zullen samen vliegen, naar een plaats, waar we altijd kunnen liefhebben, Neem mijn hand, en we zullen zien morgen, enige vreugde, en geen tranen of verdriet, Een liefde die ik nooit gekend, totdat ik je gevonden, Ik beloof dat ik, geloof dat dromen uitkomen. Wonderen zullen worden, kijk naar jou en mij, hemel heeft ons geholpen om, geloven dat dromen uitkomen. Op dit moment, gevuld met diepe emotie hold me tight, geef je mijn ware toewijding voelen. Een liefde die ik nooit gekend, totdat ik je gevonden, Ik beloof u dat ik doe,geloven dat dromen uitkomen. Wonderen zullen worden, kijk naar jou en mij, hemel heeft ons geholpen om, geloven dat dromen uitkomen, geloven dat dromen uitkomen.