Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rebecca Lavelle Songtekst: Broken Dreams

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rebecca Lavelle - Broken Dreams ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Broken Dreams? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rebecca Lavelle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rebecca Lavelle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Broken Dreams .

Origineel

It's so fragille easy broken it's so fragille and close so slow But when hope that sweet, sweet angel brings the dream you thought had gone Don't turn away turn back and listen you turn around turn to me Don't break the dream it's waiting for you it can give you what you need But broken dreams linger on they tight you up they find esteem You can escape but do you want to Let me in let me dream your dreams let me dream your dreams and don't you question how you got here don't try to think don't think to judge and thers no price there never will be can't value hope can't value love But broken dreams linger on they tight you up they bind like steel you can struggle, or surrender let me in let me dream your dreams let me dream your dreams not always clear but always there sometimes we're blind, and last for looking we look too hard at ampty air can't live on air can't live on fear so we live on dreams broken dreams linger on they tight you up they find esteem You can escape but do you want to Let me in

 

Vertaling

Het is zo fragille gemakkelijk verbroken het is zo fragille en sluit zo traag Maar wanneer hoop dat zoete, lieve engel brengt de droom je dacht was gegaan Ga nu niet weg weer in te schakelen en te luisteren Je draait je om beurt om me Doe niet breken de droom is het voor u klaar het kan je wat je nodig hebt Maar gebroken dromen stilstaan bij ze strakke u op vinden ze eigenwaarde U kan ontsnappen maar wilt u Laat me binnen laat me droom je dromen laat me droom je dromen en niet je vraag hoe heb je hier probeer niet te denken denk niet te oordelen en de normale tandenrij geen prijs zal er nooit waarde niet kan hopen waarde kan niet de liefde Maar gebroken dromen stilstaan bij ze strakke u op Zij binden zoals staal U kunt strijd, of overlevering laat me in laat me droom je dromen laat me droom je dromen niet altijd duidelijk maar altijd aanwezig soms zijn we blind, en de laatste voor het kijken We kijken te hard ampty op lucht kan niet leven in de lucht kan niet leven op angst dus we leven op dromen gebroken dromen blijven hangenop ze strakke u op vinden ze eigenwaarde U kan ontsnappen maar wilt u Laat me binnen