Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rebecca St James Songtekst: Beautiful Stranger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rebecca St James - Beautiful Stranger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Beautiful Stranger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rebecca St James! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rebecca St James en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Beautiful Stranger .

Origineel

"Do you see me?" The questions in her eyes "Do you relate to the pain I can't disguise?" Oh, look beyond what you see The outside is not all there is ' Won't You tell me now when did I see You in need of water? Oh, and tell me now, when did I see You Hungry on the street? God, I hear You calling out to me In the voices of the least of these Calling me to reach beyond my world To the beautiful stranger Beautiful stranger He does not look like everyone else Does not fit in anywhere I know You ask me to be Your hands And show him now that he is loved There's beauty that lies deep within Waiting to be discovered God help me see what You see The diamond in the stone

 

Vertaling

"Ziet u mij?" De vragen in haar ogen "Weet u betrekking hebben op de pijn kan ik niet verhullen?" Oh, kijk dan wat je ziet De buitenkant is niet alles wat er is ' Zal je mij niet vertellen wanneer nu zag ik Heeft u behoefte aan water? Oh, en ik nu al zeggen, toen zag ik U Honger op straat? God, hoor ik je roepen naar me In de stemmen van de minste van deze Belt me verder te reiken dan mijn wereld Aan de mooie vreemdeling Mooie vreemdeling Hij ziet er niet net als iedereen Past niet in waar ik weet U vraagt mij om Uw handen En laat hem nu dat hij geliefd is Er is schoonheid die ligt diep in Wachten om ontdekt te worden God help me zien wat je ziet De diamant in de steen