Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rebecca St. James Songtekst: Breathe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rebecca St. James - Breathe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Breathe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rebecca St. James! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rebecca St. James en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Breathe .

Origineel

This is the Air I Breathe Your holy presence Living in me This is my daily bread This is my daily bread Your very worden Spoken to me Chorus: And I, I'm desperate for You And I, I'm lost without You Oh Lord, I'm lost without You This is the Air I Breathe This is the Air I Breathe Your holy presence Living in me (repeat chorus)

 

Vertaling

Dit is de Air I Breathe Uw heilige aanwezigheid Wonen in mij Dit is mijn dagelijks brood Dit is mijn dagelijks brood Uw zeer Worden Tot mij gesproken Chorus: En ik, ik ben wanhopig voor U En ik, ik ben verloren zonder U Oh Heer, ik ben verloren zonder U Dit is de Air I Breathe Dit is de Air I Breathe Uw heilige aanwezigheid Wonen in mij (Herhaal refrein)