Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rebecca St James Songtekst: Go And Sin No More

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rebecca St James - Go And Sin No More ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Go And Sin No More? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rebecca St James! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rebecca St James en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Go And Sin No More .

Origineel

I've sinned come on my knees - for I'm not worthy of Your love How could you die for me - such grace could only come from God Oh Lord, You search and You know me - You see me inside out God You alone can forgive me - erase my fear and my doubt Father You pick me up - I feel like a child in your arms I don't deserve this love but, I hear your voice Lord Jesus Go & sin no more He said "I will not condem you, I'll forgive and forget it all" Go & sin no more "My child let me remind you it is I who'll lead and guide you as you go" You are my purpose - You are the reason that I live I want to be like You - Help me to love and to forgive God let me not be distracted - Lord help me focus on You Keep sin from ruling my life Lord - make me holy and pure Father you pick me up - I feel like a child in your arms I don't deserve this love but, I hear Your voice Lord Jesus Go & sin no more He said "I will not condem you, I'll forgive and forget it all" Go & sin no more "My child let me remind you it is I who'll lead and guide you as you go" Wipe, wipe away Take, take away Break, break away Fill my life, make it right Father help me, Father help me GO Go & sin no more He said "I will not condem you, I'll forgive and forget it all" Go & sin no more "My child let me remind you it is I who'll lead and guide you as you go" He said "I will not condem you, no" Go & sin no more "My child let me remind you it is I who'll lead and guide you as you GO" I've sinned come on my knees how could You die for me You search my heart - know my thoughts See me inside out and throughout me You alone can forgive me You always pick me up - like a child in Your arms I could stay with You forever here

 

Vertaling

Ik heb gezondigd kom op mijn knieën - want ik ben niet waardig Uw liefde Hoe kon je sterven voor mij - dergelijke gratie kon alleen van God komen Oh Heer, U zoekt en U kent mij - Zie je mij binnen en van buiten God alleen kan U me vergeven - wissen mijn angst en mijn twijfel Vader U pick me up - Ik voel me als een kind in je armen Ik verdien dit niet liefde, maar, Ik hoor je stem Heer Jezus Go & zondig niet meer Hij zei: "Ik zal je niet condem, ik vergeef en vergeet het allemaal " Go & zondig niet meer "Mijn kind laat me u eraan herinneren dat ik die zal leiden en begeleiden u as you go " Jij bent mijn doel - U bent de reden dat ik leef Ik wil net als jij - Help me om lief te hebben en te vergeven God laat me niet afleiden - Heer, help mij richten op U Houd de zonde uit de uitspraak van mijn leven Heer - maak mij heilig en zuiver Vader van je pick me up - Ik voel me als een kind in je armen Ik verdien dit niet liefde, maar, Ik hoor je stem Heer Jezus Go & zondig niet meer Hij zei: "Ik zal je niet condem, ik vergeef en vergeet het allemaal " Go & zondig niet meer "Mijn kind laatik u eraan herinneren dat ik die zal leiden en begeleiden u as you go " Vegen, veeg Te nemen, weg te nemen Breken, kopgroep Vult mijn leven, het goed maken Vader help mij, Vader help mij GO Go & zondig niet meer Hij zei: "Ik zal je niet condem, ik vergeef en vergeet het allemaal " Go & zondig niet meer "Mijn kind laat me u eraan herinneren dat ik die zal leiden en begeleiden u as you go " Hij zei: "Ik zal u niet condem, geen" Go & zondig niet meer "Mijn kind laat me u eraan herinneren dat ik die zal leiden en begeleiden u als u GO " Ik heb gezondigd kom op mijn knieën hoe kon Je sterft voor mij U zoekt mijn hart - weet dat mijn gedachten Zie me binnen en van buiten en de rest van me U alleen me kunt vergeven Je altijd pick me up - als een kind in je armen Ik kon bij je blijven hier voor altijd