Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rebecca St James Songtekst: Pray

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rebecca St James - Pray ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Pray? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rebecca St James! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rebecca St James en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Pray .

Origineel

Jesus I am broken now Before you I fall I lay me down All I want is you, my all I cry out from the ashes Burned with sin and shame I ask you Lord to make me whole again For you say if I will come and will Pray to you There's forgiveness when I Turn from me and pray For you say if I will come and will Pray to you You hear me and heal me when I pray Your ways are not my own But I long for them to be So this what I pray One with you you'll make me Melt me away 'til only you remain Jesus I am broken now before you Take me I am yours

 

Vertaling

Jezus ik nu gebroken Voordat u Ik val Ik leg me neer Alles wat ik wil is jou, mijn alles Ik roep uit de as Burned met zonde en schaamte Ik vraag u Heer mij geheel opnieuw te maken Voor je zeggen als ik zal komen en zal Bid u Er is vergeving als ik Draai van mij en bidden Voor je zeggen als ik zal komen en zal Bid u U hoort mij en genees mij wanneer ik bid Uw wegen zijn niet mijn eigen Maar ik lang voor ze te kunnen Dus dit wat ik bidden Een met je zult je me Smelt me away 'til alleen blijft u Jezus ik nu verbroken voordat u Neem me Ik ben de jouwe