Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rebecca St James Songtekst: Psalm 139

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rebecca St James - Psalm 139 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Psalm 139? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rebecca St James! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rebecca St James en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Psalm 139 .

Origineel

You search me You know me You see my every move There's nothing I could ever do To hide myself from You You know my thoughts My fears and hurts My weaknesses and pride You know what I am going through And how I feel inside But even though You know You will always love me Even though You know You'll never let me go I don't deserve Your love But you give it freely You will always love me Even though You know You search me You know me You see my every move There's nothing I could ever do To hide myself from You You know my thoughts My fears and hurts My weaknesses and pride You know what I am going through And how I feel inside But even though You know You will always love me Even though You know You'll never let me go I don't deserve Your love But you give it freely, You will always love me Even though You know You will always love me Even though you know

 

Vertaling

U zoekt mij Je kent me Zie je mijn elke beweging Er is niets dat ik ooit zou kunnen doen Om mezelf te verbergen U U kent mijn gedachten Mijn angsten en pijn Mijn zwakheden en trots Weet je wat ik doormaak En hoe ik me voel binnen Maar zelfs al weet je Je zal altijd van me houden Zelfs al weet je Je zult nooit laat me gaan Ik weet niet verdient jouw liefde Maar je geeft het vrij Je zal altijd van me houden Zelfs al weet je U zoekt mij Je kent me Zie je mijn elke beweging Er is niets dat ik ooit zou kunnen doen Om mezelf te verbergen U U kent mijn gedachten Mijn angsten en pijn Mijn zwakheden en trots Weet je wat ik doormaak En hoe ik me voel binnen Maar zelfs al weet je Je zal altijd van me houden Zelfs al weet je Je zult nooit laat me gaan Ik weet niet verdient jouw liefde Maar je geeft het vrij, Je zal altijd van me houden Zelfs al weet je Je zal altijd van me houden Zelfs al weet je