Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rebecca St. James Songtekst: Wait For Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rebecca St. James - Wait For Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wait For Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rebecca St. James! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rebecca St. James en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wait For Me .

Origineel

Darling did you know that I I dream about you Waiting for the look in your eyes When we meet for the first time Darling did you know that I I pray about you Praying that you will hold on And keep your loving eyes only for me Cause,I am waiting for Praying for you darling Wait for me too Wait for me as I wait for you Cause, I am waiting for Praying for you darling Wait for me too Wait for me as I wait for you Darling wait Darling wait Darling did you know I dream about life together Knowing it will be forever I'll be yours and you'll be mine And darling when I say Till death do us part I'll mean it with all of my heart Now and always faithful to you Cause, I am waiting for Praying for you darling Wait for me too Wait for me as I wait for you Cause, I am waiting for Praying for you darling Wait for me too Wait for me as I wait for you Darling wait Darling wait Now I know you may have made mistakes But there's forgiveness and a second chance So wait for me Darling wait for me Wait for me wait for me Cause, I am waiting for Praying for you darling Wait for me too Wait for me as I wait for you Cause, I am waiting for Praying for you darling Wait for me too Wait for me as I wait for you Darling wait Darling wait Wait for me Darling wait Cause I'm waiting for you Cause I'm waiting for you So wait for me Darling wait Wait for me

 

Vertaling

Darling wist je dat ik Ik droom over jou Wachten op de blik in je ogen Toen we elkaar voor het eerst Darling wist je dat ik Ik bid over u Bidden dat u zal houden op En hou je liefhebbende ogen alleen voor mij Oorzaak, ik wacht Bidden voor je lieveling Wacht ook voor mij Wacht op mij zoals ik wacht op je Oorzaak, ik wacht Bidden voor je lieveling Wacht ook voor mij Wacht op mij zoals ik wacht op je Darling wait Darling wait Darling wist je dat ik droom over het leven samen Weten zij zal altijd worden Ik zal jou en je zult van mij En schat als ik zeg Tot de dood ons scheidt Ik bedoel het met al mijn hart Nu en altijd trouw aan u Oorzaak, ik wacht Bidden voor je lieveling Wacht ook voor mij Wacht op mij zoals ik wacht op je Oorzaak, ik wacht Bidden voor je lieveling Wacht ook voor mij Wacht op mij zoals ik wacht op je Darling wait Darling wait Nu weet ik dat je kan hebben fouten gemaakt Maar er is vergiffenis en een tweede kans Dus wachtenik Darling wachten voor mij Wacht op mij me wachten Oorzaak, ik wacht Bidden voor je lieveling Wacht ook voor mij Wacht op mij zoals ik wacht op je Oorzaak, ik wacht Bidden voor je lieveling Wacht ook voor mij Wacht op mij zoals ik wacht op je Darling wait Darling wait Wacht op mij Darling wait Cause I'm voor u klaar Cause I'm voor u klaar Dus wacht op mij Darling wait Wacht op mij