Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rebecca St James Songtekst: Wait For YouDarling Did You Know That I

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rebecca St James - Wait For YouDarling Did You Know That I ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wait For YouDarling Did You Know That I? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rebecca St James! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rebecca St James en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wait For YouDarling Did You Know That I .

Origineel

Darling did you know that I I dream about you Waiting for the look in your eyes When we meet for the first time Darling did you know that I I pray about you Praying that you will hold on Keep your loving eyes only for me I am waiting for Praying for you, darling Wait for me, too Wait for me as I wait for you I am waiting for Praying for you, darling Wait for me too Wait for me, as I wait for you Darling, wait Darling did you know I dream about life together Knowing it will be forever I'll be yours and you'll be mine And darling when I say 'Til death do us part I'll mean it with all of my heart Now and always, faithful to you I am waiting for Praying for you, darling Wait for me, too Wait for me as I wait for you I am waiting for Praying for you, darling Wait for me too Wait for me, as I wait for you Darling, wait Now I know you may have made mistakes But there's forgiveness and a second chance So wait for me darling Wait for me Wait for me

 

Vertaling

Darling wist je dat ik Ik droom over jou Wachten op de blik in je ogen Toen we elkaar voor het eerst Darling wist je dat ik Ik bid over u Bidden dat u zal houden op Houd uw liefhebbende ogen alleen voor mij Ik wacht Bidden voor je, lieveling Wacht op mij, ook Wacht op mij zoals ik wacht op je Ik wacht Bidden voor je, lieveling Wacht ook voor mij Wacht op mij, zoals ik op je wachten Darling, wacht Darling wist je dat ik droom over het leven samen Weten zij zal altijd worden Ik zal jou en je zult van mij En schat als ik zeg 'Til de dood ons scheidt Ik bedoel het met al mijn hart Nu en altijd trouw aan u Ik wacht Bidden voor je, lieveling Wacht op mij, ook Wacht op mij zoals ik wacht op je Ik wacht Bidden voor je, lieveling Wacht ook voor mij Wacht op mij, zoals ik op je wachten Darling, wacht Nu weet ik dat je kan hebben fouten gemaakt Maar er is vergiffenis en een tweede kans Dus wacht op mij schat Wachtenmij Wacht op mij