Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rebecca St James Songtekst: You Make Everything Beautiful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rebecca St James - You Make Everything Beautiful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Make Everything Beautiful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rebecca St James! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rebecca St James en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Make Everything Beautiful .

Origineel

Grant me serenity to accept things The things I cannot change Grant me the courage, Lord, to change what I can Wisdom to know the difference In my weakness You can shine In Your strength I can fly and You make everything, everything beautiful You make everything, everything new You make everything, everything beautiful In it's time, in Your time It's beautiful Grant me serenity, Lord, and patience For things will take time Grant me freedom to walk a new path And let me feel Your love In my weakness You can shine In Your strength I can fly and Lifting open hands to You my Savior Beautify my soul Knowing You redeem my pain and failure Purify my soul Beautify my soul

 

Vertaling

Geef mij sereniteit om de dingen te accepteren De dingen die ik niet kan veranderen Geef mij de moed, Heer, om te doen wat ik kan veranderen Wijsheid om het verschil te weten In mijn zwakheid U kunt schitteren In Uw kracht kan ik vliegen en Je maakt alles, alles mooi Je maakt alles, alles nieuw Je maakt alles, alles mooi In zijn tijd, in Uw tijd Het is prachtig Schenk mij sereniteit, Heer, en geduld Voor dingen zal tijd vergen Geef mij de vrijheid om een ​​nieuw pad te bewandelen En laat me je liefde Inmijn zwakheid U kunt schitteren In Uw kracht kan ik vliegen en Lifting open handen aan U mijn Redder Verfraai mijn ziel Knowing You verlossen mijn pijn en mislukking Zuiver mijn ziel Verfraai mijn ziel