Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rebelde rede record Songtekst: me diz o que você quer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rebelde rede record - me diz o que você quer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me diz o que você quer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rebelde rede record! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rebelde rede record en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me diz o que você quer .

Origineel

(REFRÃO). Me diz o que você quer, quero te ver feliz.. Eu faço o que você quiser, só pra te ver sorrir.. Me diz o que você quer, quero você aqui.. É tão bom, com você, é simplesmente assim.. Você me chama de meu dengo,. deixa minha moral lá em cima.. Mimar você, aumenta minha auto-estima.. Linda e delicada, cheirosa como uma flor.. Mas dessa vez foi diferente, foi você que assaltou.. E levou, mas logo mais se entregou.. Vem em mim querendo sentir o meu calor.. Pele de maracujá, pronta pra fazer o contrario.. Seu pretinho ta aqui, pele musse de chocolate.. (REFRÃO). Me diz o que você quer, quero te ver feliz.. Eu faço o que você quiser, só pra te ver sorrir.. Me diz o que você quer, quero você aqui.. É tão bom, com você, é simplesmente assim.. Então sorria, pra me dizer que não quer todo dia. café na cama com direito a poesia.. Na sintonia, só alegria.. Não faz cara de manhosa que é covardia.. Inspiração do meu verso, de prontidão não disperso.. Como um jardineiro fiel acompanhando o progresso. de uma linda flor, do meu amor, sentimento especial, por isso dou valor.. Tudo que você quiser comigo, é só me pedir.. Lembrando daquele momento que você me fez sentir.. Na cama, colado, abraçado, você me fez refletir.. Que você dominou de um jeito, sem chance de resistir.. Então já foi, já dou meu coração sê já ganhou.. Avisa pros comedia, que o cocada já chegou.. E você vai esta comigo, quando o sol chegar.. Curtindo a brisa, de frente pro mar.. Me diz oque você quer, faço de tudo. pra te ver feliz.. então vem pra ser minha mulher, pois eu. preciso de você aqui. Me diz oque você quer, faço de tudo. pra te ver feliz.. então vem pra ser minha mulher, pois eu. preciso de você aqui. Me diz oque você quer, quero você aqui.

 

Vertaling

(REFRONT). Zeg me wat je wilt, ik wil je gelukkig zien... Ik doe alles wat je wilt, alleen om je te zien lachen... Zeg me wat je wilt, ik wil je hier. Het is zo goed, met jou, het is net als dit... Je noemt me mijn baby, je maakt me vrolijk... Jou verwennen geeft me meer eigenwaarde... Mooi en delicaat, ruikend als een bloem... Maar deze keer was het anders, jij was het die beroofde... En je nam het, maar al snel gaf je het op... Je komt naar me toe om mijn warmte te voelen... Passievrucht schil, klaar om het tegenovergestelde te doen... Je nigga is hier, chocolademousse huid... (REFRONT). Zeg me wat je wilt, ik wil je gelukkig zien... Ik doe alles wat je wilt, alleen om je te zien lachen... Zeg me wat je wilt, ik wil je hier... Het is zo goed, met jou, het is gewoon zo... Dus lach, om me te vertellen dat je niet elke dag koffie in bed wilt met de juiste poëzie... In de stemming, gewoon vreugde... Kijk niet zo sluw, het is lafheid... De inspiratie van mijn vers, niet verstrooid... "Als een trouwe tuinman die de voortgang volgt... van een mooie bloem, mijn liefde, speciaal gevoel, zo waardeer ik... "Wat je ook met me wilt, vraag het me gewoon... "Herinnerend aan dat moment dat je me liet voelen... "In bed, gelijmd, geknuffeld, je liet me denken... Dat je het op een bepaalde manier overnam, geen kans om weerstand te bieden... Dus het is weg, ik geef mijn hart om al gewonnen te zijn... Vertel de komedianten, dat cocada is aangekomen... En je zult bij me zijn als de zon opkomt... Genietend van het briesje, uitkijkend op de zee... Zeg me wat je wilt, ik zal alles doen om je gelukkig te zien... dus kom mijn vrouw zijn, want ik heb je hier nodig. Zeg me wat je wilt, ik zal alles doen om je gelukkig te zien... kom dan mijn vrouw zijn, ik heb je hier nodig. Zeg me wat je wilt, ik wil je hier.