Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rebelde rede record Songtekst: só amanhã

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rebelde rede record - só amanhã ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só amanhã? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rebelde rede record! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rebelde rede record en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só amanhã .

Origineel

Um dia assim, igual aos outros. Eu falava pra mim mesmo. Que queria te sentir. Mas com o tempo,eu fui aprendendo. O motivo de entender. Que só amanhã. Vamos embora,está tão tarde. Aprender o que você. Sempre um dia quis fazer. Sempre contente, sem exagerar. Entender cada momento. De um momento a se aceitar e viver. Aquilo que você me ensinou. Oh oh oh yeah. Sem pensar no que você. Vai dizer, o quanto eu me esforço. Você vai dizer, no mundo agora. Você vai dizer o quanto foi fácil. E tão difícil. Ficar longe de você. Fim da linha. Ou não é uma fase minha. Peço para nunca desistir. Por mim. Nunca desistir. Sabe, como é bom ser feliz. Entender cada momento. De um momento a se aceitar e viver. Aquilo que você me ensinou. Oh oh oh yeah. Sem pensar no que você. Vai dizer, o quanto eu me esforço. Você vai dizer, no mundo agora. Você vai dizer o quanto foi fácil. E tão difícil. Ficar longe de você. Um dia assim, igual aos outros. Eu falava pra mim mesmo. Que queria te sentir. Mas com o tempo,eu fui aprendendo. O motivo de entender. Que só amanhã. Só amanhã. Só amanhã. Só amanhã...

 

Vertaling

Een dag als deze, zoals alle andere. Ik zei tegen mezelf Ik wilde je voelen. Maar na verloop van tijd, leerde ik. de reden om het te begrijpen. Dat is morgen pas. Laten we gaan, het is al zo laat. Om te leren wat je... Altijd al willen doen op een dag. Altijd blij, zonder te overdrijven. Om elk moment te begrijpen. van een moment te accepteren en te leven. Dat wat jij me geleerd hebt. Oh oh oh ja. Zonder na te denken over wat je Zal zeggen, hoe hard ik ook probeer Je zult nu in de wereld zeggen Je zult zeggen hoe makkelijk het was En zo hard Om weg van jou te zijn. Einde van de lijn. Of het is geen fase van mij. Ik vraag je om nooit op te geven. Voor mij. Geef nooit op. Weet je, hoe goed het voelt om gelukkig te zijn. Om elk moment te begrijpen. van een moment te accepteren en te leven. Wat je me geleerd hebt. Oh oh oh ja. Zonder na te denken over wat je Zal zeggen, hoe hard ik ook probeer Je zult nu in de wereld zeggen Je zult zeggen hoe makkelijk het was En zo hard Om weg van jou te zijn Een dag als deze, zoals alle andere. Ik zei tegen mezelf Ik wilde je voelen. Maar na verloop van tijd, leerde ik. De reden om het te begrijpen. Dat is morgen pas. Alleen morgen. Alleen morgen. Alleen morgen...