Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: reckless kelly Songtekst: a guy like me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: reckless kelly - a guy like me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a guy like me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van reckless kelly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van reckless kelly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a guy like me .

Origineel

I got a bad boy reputation And I found it on my own But even bad boys are good for something And there is no harm in a little fun [Chorus] Why don't you want to fall in love Why don't you want to fall in love Why don't you want to fall in love With a guy like me Mama says I'm a heart breaker Your daddy warned you about guys like me And I told you not to see me But I'm going to get you, wait and see [Chorus] Sweet little one I'm going to show you the world And everything under the sun My hearts be waiting on a lovely girl like you I got my heart set, my minds made up Get ready 'cause I'm coming for you Nobody better try to stop me There ain't nothing nobody can do [Chorus: x 2] With a guy like me With a guy like me Why don't you Why don't you Why don't you

 

Vertaling

Ik heb een slechte jongens reputatie En ik heb hem zelf gevonden Maar zelfs slechte jongens zijn ergens goed voor En er is geen kwaad in een beetje plezier [refrein] Waarom wil je niet verliefd worden Waarom wil je niet verliefd worden Waarom wil je niet verliefd worden Op een jongen als ik Mama zegt dat ik een hartenbreker ben Je vader heeft je gewaarschuwd voor jongens als ik En ik zei dat je me niet moest zien Maar ik zal je krijgen, wacht maar af [Chorus] Sweet little one Ik ga je de wereld laten zien En alles onder de zon Mijn hart wacht op een mooi meisje als jij I got my heart set, my minds made up Maak je klaar, want ik kom voor jou Niemand kan me tegenhouden There ain't nothing nobody can do [Refrein: x 2] With a guy like me With a guy like me Waarom doe je het niet Why don't you Why don't you