Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: reckless love Songtekst: dance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: reckless love - dance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van reckless love! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van reckless love en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dance .

Origineel

Entered the danger zone Seductive and unknown Followed a beauty now I'm far from home She's made of silicone Oh God she turns me on She's got connections She's got the powers in black magic Her reputation succeeds her On kiss and I'm a believer She uses witchery On my heart, oh my God So dangerous and so drastic She's plastic she's fantastic She pulls me on the floor Here we go She said dance baby dance for me Come on dance do it secretly Be my baby rock rock rock rocker on On the dance floor of rock n roll Extended and extreme Most beautiful I've seen She is so fake but oh so very real She likes to play it rough I cannot get enough She is so hot even her fragrance Smells like botox My medication is her One kiss and I belong to her She's got my poison heart Pumpin' hard, oh my God So dangerous and so drastic She's plastic she's fantastic She pulls me on the floor Here we go She said dance baby dance for me Come on dance do it secretly Be my baby rock rock rock rocker on On the dance floor of rock n roll She said dance baby dance for me Come on dance do it secretly Be my baby rock rock rock rocker on On the dance floor of rock n roll She said dance baby dance for me Come on dance do it secretly Be my baby rock rock rock rocker on On the dance floor of rock n roll She said dance

 

Vertaling

De gevarenzone binnengegaan Verleidelijk en onbekend Volgde een schoonheid nu ben ik ver van huis Ze is gemaakt van siliconen Oh God ze windt me op Ze heeft connecties Ze heeft de krachten van zwarte magie Haar reputatie volgt haar op On kiss and I'm a believer Ze gebruikt tovenarij Op mijn hart, oh mijn God Zo gevaarlijk en zo drastisch Ze is plastic ze is fantastisch She pulls me on the floor Hier gaan we. Ze zei dans baby dans voor mij Kom op dans doe het stiekem Be my baby rock rock rocker on Op de dansvloer van rock n roll Uitgestrekt en extreem Mooiste die ik heb gezien Ze is zo nep maar oh zo heel echt Ze houdt ervan om het ruw te spelen Ik kan er geen genoeg van krijgen Ze is zo heet zelfs haar parfum ruikt naar botox Mijn medicijn is haar Eén kus en ik hoor bij haar She's got my poison heart Pumpin' hard, oh my God So dangerous and so drastic She's plastic she's fantastic She pulls me on the floor Here we go Ze zei dans baby dans voor mij Kom op dans doe het stiekem Be my baby rock rock rocker on Op de dansvloer van rock n roll Ze zei dans baby dans voor mij Kom op dans doe het stiekem Be my baby rock rock rocker on Op de dansvloer van rock n roll Ze zei dans baby dans voor mij Kom op dans doe het stiekem Be my baby rock rock rocker on Op de dansvloer van rock n roll Ze zei dans