Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: red Songtekst: coming apart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: red - coming apart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coming apart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van red! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van red en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coming apart .

Origineel

[Verse 1]. The world was brighter at the beginning. When I lived inside a dream. Is it too late now for you to see me?. When I'm breaking at the seams. [Pre-Chorus]. You're the one thing I can't, I can't lose. You're my one thing. [Chorus]. Hold on. I'm coming apart. I'm gone. But not too far. Hold on. I'll be strong. And don't give up on me today. Don't give up on me today. I'm coming apart. Don't give up on me. I'm coming apart. Don't give up on me. [Verse 2]. I'm still clinging to the memory. Is it fooling, fooling me. My only blessing, what I'm forgetting. Wish I could take it all away

 

Vertaling

[Vers 1]. De wereld was helderder in het begin. Toen ik in een droom leefde. Is het nu te laat voor je om me te zien? Als ik uit mijn voegen barst. [Pre-Chorus]. Jij bent het enige dat ik niet kan, ik kan niet verliezen. Jij bent mijn enige ding. [refrein]. Hou je vast. Ik ga uit elkaar. Ik ben weg. Maar niet te ver. Hou vol. Ik zal sterk zijn. En geef me vandaag niet op. Geef me vandaag niet op. Ik ben aan het instorten. Geef me niet op. Ik stort in elkaar. Geef me niet op. [Verse 2]. Ik hou me nog steeds vast aan de herinnering. Hou je me voor de gek, hou je me voor de gek. Mijn enige zegen, wat ik vergeet. Wish I could take it all away