Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: red fang Songtekst: the deep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: red fang - the deep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the deep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van red fang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van red fang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the deep .

Origineel

How can you give her a name? When blood and body are the same To take a breath for her To make a home for you We are the only ones she knew Rapture Is calling To master Rule of three She's nameless and faceless Her eyes are my eyes She hears me and feels me I fail her, she saves me How can you just fade away? Away, without a shadow trace The three in we that has freed me to be weak The joy and sadness of the deep Ecstatic narcosis You hide it inside me The rapture, 3 calling To master the path of we She's nameless and faceless Her eyes are my eyes She hears me and feels me I free her, she frees me Ecstatic narcosis We hide it inside us The rapture of the deep Three master the path of we

 

Vertaling

Hoe kun je haar een naam geven? Wanneer bloed en lichaam hetzelfde zijn Om adem te halen voor haar Om een huis voor jou te maken Wij zijn de enigen die ze kende. Rapture Is calling Om meester te worden Regel van drie Ze is naamloos en gezichtloos Haar ogen zijn mijn ogen Ze hoort me en voelt me Ik stel haar teleur, zij redt me Hoe kun je zomaar vervagen? Weg, zonder een schaduwspoor De drie in ons die me bevrijd heeft om zwak te zijn De vreugde en droefheid van de diepte Ecstatische narcose Je verbergt het in mij De verrukking, 3 roepende Om het pad van wij te beheersen Ze is naamloos en gezichtsloos Haar ogen zijn mijn ogen Ze hoort me en voelt me Ik bevrijd haar, zij bevrijdt mij Ecstatic narcosis We verbergen het in ons De verrukking van de diepte Drie beheersen het pad van wij