Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: red garland Songtekst: the nearness of you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: red garland - the nearness of you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the nearness of you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van red garland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van red garland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the nearness of you .

Origineel

Its not the pale moon that excites me That thrills and delights me, oh no Its just the nearness of you It isn't your sweet conversation That brings this sensation, oh no Its just the nearness of you When you're in my arms and I feel you so close to me All my wildest dreams come true I need no soft lights to enchant me If you'll only grant me the right To hold you ever so tight And to feel in the night the nearness of you

 

Vertaling

Het is niet de bleke maan die me opwindt Die me opwindt en verrukt, oh nee Het is gewoon de nabijheid van jou Het is niet je zoete conversatie Dat brengt deze sensatie, oh nee Het is gewoon de nabijheid van jou Als je in mijn armen bent en ik voel je zo dicht bij me Al mijn wildste dromen komen uit Ik heb geen zacht licht nodig om me te betoveren If you'll only grant me the right om je zo stevig vast te houden En om in de nacht de nabijheid van jou te voelen