Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: red hot chili peppers Songtekst: bunker hill

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: red hot chili peppers - bunker hill ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bunker hill? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van red hot chili peppers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van red hot chili peppers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bunker hill .

Origineel

She, She, She, She. Lock the bus onto the chain. Getting all too hot, gotta head on 5th and main. I look like you I feel the same. You don't even know my name. I got this tied up to my cell. Well everybody's gone to the everybody's shell. Are you coming through? do you want me to?. take your body. It would be so cool, to be cool with you,. I said lordy lordy. I don't like blood into the chain. There ain't a nelly man that stays up in my brain. A dirty sun will burn away. Do you even want to stay?. Are you coming through? do you want me to?. take your body. It would be so cool, to be cool with you,. I said lordy lordy. Where'd ya get that bruise? do you want me to?. take your body. I must still, taking your body away. Are you coming through? do you want me to?. take your body. It would be so cool, to be cool with you,. I said lordy lordy. Where'd ya get that bruise? do you want me to?. take your body. I must still, taking your body away

 

Vertaling

Zij, zij, zij. Zet de bus vast aan de ketting. Het wordt allemaal te heet, ik moet naar 5th en main. Ik lijk op jou, ik voel hetzelfde. Je weet mijn naam niet eens. Ik heb dit vastgebonden aan mijn cel. Iedereen is naar zijn schelp gegaan. Kom je erdoor? Wil je dat ik je lichaam neem? Het zou zo cool zijn, om cool met jou te zijn. Ik zei lordy lordy. Ik hou niet van bloed in de ketting. Er is geen nelly man die in mijn hersenen blijft. Een vuile zon zal wegbranden. Wil je wel blijven? Kom je erdoor? Wil je dat ik je lichaam neem? Het zou zo cool zijn, om cool met jou te zijn,. Ik zei lordy lordy. Waar heb je die blauwe plek vandaan? Wil je dat ik je lichaam afpak? Ik moet nog steeds, je lichaam weghalen. Kom je nog? Wil je dat ik je lichaam meeneem? Het zou zo cool zijn, om cool met jou te zijn. Ik zei lordy lordy. Waar heb je die blauwe plek vandaan? Wil je dat ik je lichaam meeneem? Ik moet nog steeds, je lichaam afnemen