Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: red norvo Songtekst: lover, come back to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: red norvo - lover, come back to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lover, come back to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van red norvo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van red norvo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lover, come back to me .

Origineel

You went away I let you We broke the ties that bind I wanted to forget you And leave the past behind Still, the magic of the night I met you Seems to stay forever in my mind The sky was blue And high above The moon was new And so was love This eager heart of mine was singing Lover where can you be You came at last Love had its day That day is past You've gone away This aching heart of mine is singing Lover come back to me When I remember every little thing You used to do I'm so lonely Every road I walk along I walk along with you No wonder I am lonely The sky is blue The night is cold The moon is new But love is old And while I'm waiting here This heart of mine is singing Lover come back to me When I remember every little thing You used to do I grow lonely Every road I walk along I walk along with you No wonder I am lonely The sky is blue The night is cold The moon is new But love is old And while I'm waiting here This heart of mine is singing Lover come back to me

 

Vertaling

Je ging weg. Ik liet je gaan. We verbraken de banden die ons bonden Ik wilde je vergeten en het verleden achter me laten Toch, de magie van de nacht dat ik je ontmoette Lijkt voor altijd in mijn gedachten te blijven De lucht was blauw And high above De maan was nieuw And so was love Dit gretige hart van mij zong Lover where can you be Je bent eindelijk gekomen De liefde had haar dag Die dag is voorbij Je bent weggegaan Dit pijnlijke hart van mij zingt Lover come back to me Als ik me elk klein dingetje herinner Wat je vroeger deed Ik ben zo eenzaam Elke weg die ik bewandel loop ik met jou mee Geen wonder dat ik eenzaam ben De lucht is blauw De nacht is koud De maan is nieuw Maar liefde is oud En terwijl ik hier wacht Dit hart van mij zingt Lover come back to me When I remember every little thing You used to do Ik word eenzaam Elke weg die ik bewandel loop ik met jou mee Geen wonder dat ik eenzaam ben De lucht is blauw De nacht is koud De maan is nieuw Maar liefde is oud En terwijl ik hier wacht Dit hart van mij zingt Lover come back to me