Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: red Songtekst: of these chains

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: red - of these chains ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van of these chains? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van red! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van red en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals of these chains .

Origineel

So here we are at the end now. I need to leave but I only wanna stay with you. I never asked to be the one to set me free. And now the mask you wore that only I could see. Let me take you when I go when I go. I don't wanna do this on my own on my own. I'm breaking free but of these chains. Oh let this one remain. Let me take you when I go. I can still feel you here now in this cage. Every link another piece of you I saved. Afraid to open up the door to who I was before. So if I let go off these chains now. Will I float away. Can I just hold on. Oh let me take you when I go when I go. I don't wanna do this on my own on my own. I'm breaking free but of these chains. Oh let this one remain. Let me take you when I go

 

Vertaling

Dus hier zijn we nu aan het einde. Ik moet weg, maar ik wil alleen bij jou blijven. Ik heb nooit gevraagd om degene te zijn die me zou bevrijden. En nu het masker dat je droeg dat alleen ik kon zien. Laat me je meenemen wanneer ik ga wanneer ik ga. Ik wil dit niet in mijn eentje doen. Ik breek vrij maar van deze ketens. Oh laat deze blijven. Laat me je meenemen als ik ga. Ik kan je nog steeds voelen hier nu in deze kooi. Elke schakel een ander stukje van jou dat ik bewaard heb. Bang om de deur te openen naar wie ik eerder was. Dus als ik deze kettingen nu loslaat. Zal ik wegdrijven. Kan ik me gewoon vasthouden. Oh laat me je meenemen als ik ga als ik ga. Ik wil dit niet in mijn eentje doen. Ik breek vrij maar van deze ketens. Oh laat deze blijven. Let me take you when I go