Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: RED Songtekst: Run And Escape

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: RED - Run And Escape ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Run And Escape? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van RED! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van RED en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Run And Escape .

Origineel

You opened up the scars again Consume me like a cancer Bringing on my wicked might distorting all the answers why! The more I try to walk away The more you flaunt it in my face Enticing me with all that I hate I can't stop the pain And I'm suffering I want you erased I've had enough Run and escape from the chains that weigh me down I can't replace this addiction in my head Run, run, run and escape! Run. run, I can't escape! Fear and shame descend on me Close my mind and let it be Enslaving me and sealing my fate I can't stop the pain And I'm suffering I want you erased I've had enough Run and escape from the chains that weigh me down I can't replace this addiction in my head Run, run, run and escape! Run, run, I can't escape! Escape, I cannot, I cannot escape! I cannot escape! (Ru-u-u-u-u-u-u-n!) (Help me!) Run, run and escape! Escape from all the lies, From the fire that burns inside and keeps blinding my eyes I am drawing the line I won't let you take my life, I'm through with all your poison I need this to die! I need this to die! (I want to breath!) Run, run, run and escape! Run, run, run, Help me escape! Help me escape! Help me escape! Help me, help me escape!

 

Vertaling

Je weer opende de littekens Verbruiken me als een kanker Brengen op mijn boze macht verstorende alle antwoorden waarom! Hoe meer ik probeer weg te lopen Hoe meer je het pronken in mijn gezicht Verleidelijke me met alles wat ik haat Ik kan de pijn niet te stoppen En ik ben het lijden Ik wil dat je gewist Ik heb er genoeg van Lopen en te ontsnappen aan de ketenen die me verzwaren Ik kan niet in de plaats deze verslaving in mijn hoofd Rennen, rennen, rennen en te ontsnappen! Run. lopen, ik kan niet ontsnappen! Angst en schaamte neerdalen op mij Sluit mijn gedachten en laat hetzijn Tot slaaf mij en verzegelen mijn lot Ik kan de pijn niet te stoppen En ik ben het lijden Ik wil dat je gewist Ik heb er genoeg van Lopen en te ontsnappen aan de ketenen die me verzwaren Ik kan niet in de plaats deze verslaving in mijn hoofd Rennen, rennen, rennen en te ontsnappen! Rennen, rennen, ik kan niet ontsnappen! Te ontsnappen, ik kan niet, ik kan niet ontsnappen! Ik kan niet ontsnappen! (Ru-uuuuuun!) (Help me!) Rennen, rennen en te ontsnappen! Ontsnappen aan alle leugens, Uit het vuur dat van binnen brandt en houdt verblindende mijn ogen Ik ben het tekenen van de lijn die ik zal je niet laten neem mijnleven, ik ben door met al uw vergif Ik heb dit nodig om te sterven! Ik heb dit nodig om te sterven! (Ik wil adem!) Rennen, rennen, rennen en te ontsnappen! Rennen, rennen, rennen, Help me ontsnappen! Help me ontsnappen! Help me ontsnappen! Help me, help me te ontsnappen!