Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: redbone Songtekst: we were all wounded at wounded knee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: redbone - we were all wounded at wounded knee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we were all wounded at wounded knee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van redbone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van redbone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we were all wounded at wounded knee .

Origineel

We were all wounded at wounded knee You and me We were all wounded at wounded knee You and me In the name of manifest destiny You and me you and me you and me. They made us many promises But always broke their word They penned us in like Buffalo Drove us like a heard And finally on the reservation We were going for our preservation We were all wiped out by the seventh Calvary You and me you and me. We were all wounded at wounded knee You and me We were all wounded at wounded knee You and me In the name of manifest destiny You and me you and me you and me. Now we make our promises We won't break our word Well sing, sing, sing out our story Till the truth is heard There's a whole new generation Which will dream of veneration Who were not wiped out by the seventh Calvary You and me you and me. We were all wounded at wounded knee You and me We were all wounded at wounded knee You and me In the name of manifest destiny You and me you and me you and me.

 

Vertaling

We waren allemaal gewond bij de gewonde knie Jij en ik We waren allemaal gewond bij de gewonde knie Jij en ik In the name of manifest destiny Jij en ik jij en ik jij en ik. Ze deden ons veel beloftes Maar braken altijd hun woord Ze sloten ons in als Buffalo's Dreven ons als een horde En uiteindelijk in het reservaat We gingen voor ons behoud We werden allemaal weggevaagd door de zevende Calvary Jij en ik, jij en ik. We waren allemaal gewond bij de gewonde knie Jij en ik We waren allemaal gewond bij de gewonde knie Jij en ik In the name of manifest destiny Jij en ik jij en ik jij en ik. Nu maken we onze beloftes We zullen ons woord niet breken Nou zing, zing, zing ons verhaal uit Tot de waarheid wordt gehoord Er is een hele nieuwe generatie Die zal dromen van verering Die niet werden weggevaagd door de zevende Calvary Jij en ik, jij en ik. We waren allemaal gewond bij de gewonde knie Jij en ik We waren allemaal gewond bij de gewonde knie Jij en ik In the name of manifest destiny Jij en ik jij en ik jij en ik.