Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: redd kross Songtekst: solid gold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: redd kross - solid gold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van solid gold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van redd kross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van redd kross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals solid gold .

Origineel

I'll tell you something and you know it's true I want to be friends with Andy Gibb and Maryln McCoo I want to signed to CBS i want to have i want to have a personal jet One thing that you can bet I'm gonna be a member of the jet set One thing that you can bet I'm gonna be a member of the jet set

 

Vertaling

Ik zal je iets vertellen en je weet dat het waar is Ik wil vrienden zijn met Andy Gibb en Maryln McCoo Ik wil getekend zijn bij CBS ik wil ik wil een persoonlijke jet hebben Een ding dat zeker is dat ik lid zal worden van de jetset Een ding dat je kunt wedden Ik word lid van de jetset