Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: reik Songtekst: estar en tu mundo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: reik - estar en tu mundo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van estar en tu mundo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van reik! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van reik en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals estar en tu mundo .

Origineel

He dado demasiado,. lo que he podido dar.. Si las aguas se enfurecen,. tu veras miedo a nadar.. Con temor de acercarte,. puede ser anticipado.. Puede ser tan demasiado,. para que puedas analizarte.. Quiero saber si puedo estar en tu mundo,. y quiero saber si lo que sientes es profundo (oh, no)... CORO. Yo quiero que tu me digas,. necesito que me lo digas.. Yo quiero que tu me digas,. mi amor seguira creciendo mas.... Yo quiero que tu me digas,. necesito que me lo digas.. Yo quiero que tu me digas,. mi amor seguira creciendo mas y mas y mas.... Te he dado todo de mi,. no hay otro lugar para hacerte feliz.. Y yo se que con el tiempo,. creeras siempre en mi.. Entonces por favor dame tu mano,. yo te cambiare nuestros lazos.. Por que quiero que estes en mi vida,. quiero que siempre seas mia.... Quiero saber si puedo estar en tu mundo,. y quiero saber si lo que sientes es profundo.. Yo quiero que tu me digas,. necesito que me lo digas.. Yo quiero que tu me digas,. mi amor seguira creciendo mas y mas y mas.... Yo quiero que tu me digas,. necesito que me lo digas.. Yo quiero que tu me digas,. mi amor seguira creciendo mas y mas y mas.... Mi amor, eres tan especial,. te quiero dar todo de mi.. Queriendote y mas y mas.... Mi amor, eres tan especial,. te quiero dar todo de mi.. Queriendote y mas y mas y mas.... Yo quiero que tu me digas,. necesito que me lo digas.. Yo quiero que tu me digas,. mi amor seguira creciendo mas.... Yo quiero que tu me digas,. necesito que me lo digas.. Yo quiero que tu me digas,. mi amor seguira creciendo mas.... Yo quiero que tu me digas,. necesito que me lo digas.. Yo quiero que tu me digas,. mi amor seguira creciendo mas.... Yo quiero que tu me digas,. necesito que me lo digas.. Yo quiero que tu me digas,. mi amor seguira creciendo mas.... Yo quiero que tu me digas,. necesito que me lo digas.. Yo quiero que tu me digas,. mi amor seguira creciendo mas (y mas y mas).... Yo quiero que tu me digas,. necesito que me lo digas.. Yo quiero que tu me digas,. mi amor seguira creciendo mas y mas y mas...

 

Vertaling

Ik heb te veel gegeven,.. wat ik kon geven... Als het water raast, zul je zien dat je bang bent om te zwemmen. Met angst om te naderen,.. kan worden geanticipeerd.. Misschien teveel, zodat je jezelf kunt analyseren... Ik wil weten of ik in jouw wereld kan zijn,... en ik wil weten of wat je voelt diep zit (oh, nee)... CHORUS. Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me zegt,... mijn liefde zal blijven groeien meer .... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me zegt,...mijn liefde zal blijven groeien meer en meer en meer en meer.... Ik heb je alles van mezelf gegeven. Er is geen andere plek om je gelukkig te maken. En ik weet dat met de tijd,.. je altijd in mij zult geloven... Dus geef me alsjeblieft je hand,...ik zal onze banden veranderen... Omdat ik wil dat je in mijn leven bent, Ik wil dat je altijd de mijne bent... .... Ik wil weten of ik in jouw wereld kan zijn, en ik wil weten of wat jij voelt diep is... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me zegt,.. mijn liefde zal blijven groeien meer en meer en meer en meer.... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me zegt,.. mijn liefde zal blijven groeien meer en meer en meer en meer.... Mijn liefste, je bent zo speciaal... Ik wil je alles van mij geven... Ik hou van je en meer en meer en meer .... Mijn liefste, je bent zo speciaal... Ik wil je alles van mij geven... Ik hou van je en meer en meer en meer en meer.... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me zegt,... mijn liefde zal blijven groeien meer .... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me zegt,... mijn liefde zal blijven groeien meer .... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me zegt,... mijn liefde zal blijven groeien meer .... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me zegt,... mijn liefde zal blijven groeien meer .... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me zegt,... mijn liefde zal steeds meer groeien (en meer en meer en meer) .... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me vertelt... Ik wil dat je me zegt,... dat mijn liefde steeds meer en meer en meer zal groeien...