Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: reik Songtekst: ya me enteré

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: reik - ya me enteré ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ya me enteré? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van reik! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van reik en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ya me enteré .

Origineel

Ya me enteré. Que hay alguien nuevo acariciando tu piel. Algún idiota al que quieres convencer. Que tú y yo... Somos pasado. Ya me enteré. Que soy el malo y todo el mundo te creé. Que estás mejor desde que ya no me ves. Más feliz con otro al lado. ¿A quién piensas que vas a engañar?. Sabes bien que eres mi otra mitad. Olvídate de ese perdedor. Y repítele. que yo soy mejor. Que no le eres fiel. Con el corazón. Que eres mía y sólo mía amor. Despídete de ese perdedor. Que imagina que ya no existo yo. Deja claro que aunque intente no. No vas a querer. La verdad es que me extrañas tanto. lo se. Ya me enteré eh eh eh e emm. Regresarás. Estoy seguro de que regresarás. Estás con él por pura comodidad. Aburrida entre sus brazos. ¿A quién piensas que vas a engañar?. Sabes bien que eres mi otra mitad. Olvídate. De ese perdedor. Y repítele. Que yo soy mejor. Que no le eres fiel, con el corazón. Que eres mía y sólo mía amor. Despídete. De ese perdedor. Que imagina que. Ya no existo yo. Queda claro que. Aunque intente no. No vas a querer... Noo ouhh. La verdad es que me extrañas tanto. Lo se. Ya me enteré eh eh eh e eyy. La verdad es que me extrañas tanto. Lo sé. Ya me enteré. Ya me enteré... Uh uh uh oh uh

 

Vertaling

Ik hoorde het. Dat er iemand nieuw is die je huid streelt. Een idioot die je probeert te overtuigen Dat jij en ik... We zijn in het verleden. Ik heb er alles over gehoord. Dat ik de slechterik ben en iedereen je geloofde. Dat je beter af bent sinds je me niet meer ziet. Gelukkiger met iemand anders aan je zijde. Wie denk je voor de gek te houden? Je weet dat je mijn andere helft bent. Vergeet die loser. En vertel hem opnieuw. Dat ik beter ben. Dat je niet trouw aan hem bent. Met je hart. Dat je van mij bent en van mij alleen, liefste. Zeg maar dag tegen die loser. Dat hij zich inbeeldt dat ik niet meer besta. Maak duidelijk dat zelfs als ik probeer het niet te doen. Dat wil je niet. De waarheid is dat je me zo mist. Ik weet het. Ik hoorde, uh, uh, uh... Je komt wel terug. Ik weet zeker dat je terugkomt. Je bent bij hem voor troost. Verveeld in zijn armen. Wie denk je voor de gek te houden. Je weet dat je mijn andere helft bent. Vergeet het maar. Over die loser. En zeg het hem nog eens. Dat ik beter ben. Dat je niet trouw aan hem bent, met je hart. Dat je van mij bent en van mij alleen, liefste. Zeg op. Op die loser. Dat stel je voor. Ik besta niet meer. Het is duidelijk dat. Zelfs als ik probeer het niet te doen. Je zult niet willen... Noo ouhh. De waarheid is dat je me zo erg mist. Ik weet dat ik dat doe. Ik heb al gehoord uh uh uh e eyy. De waarheid is dat je me zo erg mist. Ik weet het. Ik heb het gehoord. Ik heb het gehoord... Uh uh uh uh oh uh