Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: reik Songtekst: ya veremos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: reik - ya veremos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ya veremos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van reik! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van reik en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ya veremos .

Origineel

Me buscas, te encuentro. Te abrazo, y entras en mí. No somos adivinos, yeah. Y si lo probamos lo probamos y ya. Que pasara mañana, ya veremos. Me encantas ahora. Mañana, ya veremos. Me encantas ahora. Mañana, ya veremos. Dime con el cuerpo lo que sientes. Y te daré todo lo que soy. Quiero tenerte junto a mi, ohh. Yo puedo borrar tus dudas, yeah. Y si lo probamos, lo probamos y ya. Que pasara mañana, ya veremos. Ya veremos. Me encantas ahora. Mañana, ya veremos. Ya veremos. Me encantas ahora. Mañana. Sabes que nadie me detiene. Y que esto del amor no conviene. Me encantas ahora mañana, ya veremos. Juguemos a que te enamoras. Me besas y te descontrolas. Y si lo probamos, lo probamos y ya. Que pasara mañana, ya veremos. Ya veremos. Me encantas ahora. Mañana, ya veremos. Ya veremos. Me encantas ahora. Mañana, ya veremos. Y si lo probamos, lo probamos y ya. Y si lo probamos y ya, ya veremos. Y si lo probamos, lo probamos y ya. Y si lo probamos y ya. Ya veremos. Me encantas ahora. Mañana, ya veremos. Ya veremos. Me encantas ahora. Mañana, ya veremos. Me encantas ahora. Mañana, ya veremos

 

Vertaling

Jij zoekt mij, ik vind jou. Ik omhels je, en je komt in mij. We zijn geen waarzeggers, ja. En als we het bewijzen, bewijzen we het en dat is het. Wat er morgen gaat gebeuren, we zullen zien. Ik hou nu van je. Morgen, we zullen zien. Ik hou nu van je. Morgen, we zullen zien. Vertel me met je lichaam wat je voelt. En ik zal je alles geven wat ik ben. Ik wil je dicht tegen me aan houden, ohh. Ik kan je twijfels wegnemen, ja. En als we het bewijzen, bewijzen we het en dat is het. Wat er morgen gaat gebeuren, we zullen zien. We zullen zien. Ik hou nu van je. Morgen, we zullen zien. We zullen zien. Ik hou nu van je. Morgen. Je weet dat niemand me tegenhoudt. En dat dit liefdesding niet past. Ik hou nu van je morgen, we zullen zien. Laten we spelen dat je verliefd wordt. Je kust me en je loopt uit de hand. En als we het proberen, proberen we het en dat is dat. Wat er morgen zal gebeuren, zullen we zien. We zullen zien. Ik hou nu van je. Morgen, we zullen zien. We zullen zien. Ik hou nu van je. Morgen, we zullen zien. En als we het proberen, zullen we het proberen en we zullen zien. En als we het nu proberen, zullen we het zien. En als we het proberen, proberen we het gewoon en dan zien we wel. En als we het proberen en we zullen zien. We zullen zien. Ik hou nu van je. Morgen, we zullen zien. We zullen zien. Ik hou nu van je. Morgen, we zullen zien. Ik hou nu van je. Morgen, zullen we zien