Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: reinaldo Songtekst: eu te escolhi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: reinaldo - eu te escolhi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu te escolhi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van reinaldo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van reinaldo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu te escolhi .

Origineel

A quem livrei, do abismo. Do lugar, mais longínquo da terra. Eu disse, tu és meu servo,. Eu te escolhi.. Não temas, porque não te rejeitei. Eu sou contigo não temas,. Nem te espantes. Eu sou teu Deus. Eu sou o teu amigo. Te fortaleço e te ajudo. E te sustento com o meu poder. Eis que serão envergonhados. E confundidos,. Todos os que te perseguirem,. Serão todos reduzidos a nada. Aqueles que demandam contra ti.. Estou contigo

 

Vertaling

Die ik bevrijd heb uit de afgrond. Van de verste plek op aarde. Ik zei, je bent mijn dienaar. Ik heb jou gekozen. Vrees niet, want ik heb je niet afgewezen. Ik ben bij je. Wees niet bang. Wees niet bang. Ik ben jullie God. Ik ben je vriend. Ik zal je versterken en je helpen. En ik zal je steunen met mijn kracht. Zie, jullie zullen beschaamd worden. En verward. Allen die u vervolgen. Zij zullen allen tot niets worden gebracht. Zij die tegen u pleiten... Ik ben bij je.