Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: reinaldo Songtekst: falsa consideração

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: reinaldo - falsa consideração ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van falsa consideração? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van reinaldo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van reinaldo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals falsa consideração .

Origineel

Agora eu sei. Que o amor que você prometeu. Não foi igual ao que você me deu. Era mentira o que você jurou. Mas não faz mal. Eu aprendi que não se deve crer. Em tudo aquilo que alguém nos diz. Num momento de prazer ou de amor. Mas tudo bem. Eu sei que um dia vai que outro vem. Você um dia há de encontrar alguém. Pra lhe fazer o que você me fez. E Aí, na hora do sufoco. Sei que você vai me procurar. Com a mesma conversa. Que um dia me fez apaixonar. Por alguém de uma falsa consideração. E Ai.... Você vai perceber. Que eu estou numa boa. Que durante algum tempo. Eu fiquei sem ninguém. Mais há males na vida. Que vem para o bem. Laia la la ia la la ai.... Mais há males na vida. Que vem para o bem

 

Vertaling

Nu weet ik het. Dat de liefde die je beloofde Was niet hetzelfde als wat je me gaf. Het was een leugen wat je zwoer Maar dat is oké. Ik heb geleerd dat je niet moet geloven In alles wat iemand je vertelt In een moment van plezier of liefde. Maar het is oké. Ik weet dat op een dag jij gaat en een ander zal komen. Op een dag zul je iemand vinden Om met jou te doen wat je met mij deed. En dan, als het tijd is om te stikken. Ik weet dat je naar mij zult komen. Kom naar dit gesprek. Dat heeft me ooit verliefd gemaakt. Met iemand met een valse blik. En dan .... Je zult je realiseren Dat ik op dreef ben. Dat voor een tijdje. Ik ben zonder iemand geweest. Maar er zijn kwaden in het leven. Dat komt goed. Laia la la la ia la ai.... Plus er zijn kwaden in het leven. Dat komt goed