Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: reinaldo Songtekst: todos os pagodes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: reinaldo - todos os pagodes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van todos os pagodes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van reinaldo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van reinaldo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals todos os pagodes .

Origineel

Você é o tom. Do cantar de um bamba. É a condição. Que leva meu samba. Fiel companheiro. Do meu dom musical. Ao som de um pandeiro. Do fundo de quintal. Com você por todos os pagodes. A emoção explode e jamais termina. Ter você sempre nos meus braços. Corro pro abraço com divinas rimas. Você é o tom. Do cantar de um bamba. É a condição. Que leva meu samba. Fiel companheiro. Do meu dom musical. Ao som de um pandeiro. Do fundo de quintal. Com você por todos os pagodes. A emoção explode e jamais termina. Ter você sempre nos meus braços. Corro pro abraço com divinas rimas

 

Vertaling

Jij bent de toon. Van het zingen van een bamba. Jij bent de voorwaarde. Dat kost me mijn samba. Trouwe metgezel Van mijn muzikale gave. Op het geluid van een pandeiro. Vanuit de achtertuin. Met jou door alle pagodes. De emotie explodeert en houdt nooit op. Om je altijd in mijn armen te hebben. Ik ren om je te omhelzen met goddelijke rijmpjes. Jij bent de toon Van het zingen van een bamba. Jij bent de voorwaarde. Dat kost me mijn samba. Trouwe metgezel. Van mijn muzikale gave. Op het geluid van een pandeiro. Vanuit de achtertuin. Met jou door alle pagodes. De emotie explodeert en houdt nooit op. Om je altijd in mijn armen te hebben. Ik ren om je te omhelzen met goddelijke rijmpjes