Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: renato russo Songtekst: miss celie's blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: renato russo - miss celie's blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van miss celie's blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van renato russo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van renato russo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals miss celie's blues .

Origineel

Sister, you've been on my mind. Sister, we're two of a kind. So sister, I'm keepin' my eyes on you. I betcha think I don't know nothin'. But singin' the blues. Oh sister, have I got news for you. I'm somethin'. I hope you think that you're somethin' too. Scufflin', I been up that lonesome road. And I seen a lot of suns goin' down. Oh, but trust me. No low life's gonna run me around. So let me tell you somethin' sister. Remember your name. No twister, gonna steal your stuff away. My sister. Sho' ain't got a whole lot of time. So shake your shimmy,. Sister. 'Cause honey I sure is feelin' fine

 

Vertaling

Zuster, ik heb aan je gedacht. Zuster, we zijn twee van een soort. Dus zuster, ik hou mijn ogen op jou gericht. Ik wed dat je denkt dat ik niets weet. Maar de blues zingen. Oh zus, heb ik nieuws voor je. Ik ben iets. Ik hoop dat je denkt dat je ook iets bent. Scufflin', Ik ben op die eenzame weg geweest. En ik heb veel zonnen zien ondergaan. Oh, maar vertrouw me. Geen low life's gonna run me rond. Dus laat me je iets vertellen, zuster. Onthoud je naam. Geen wervelwind die je spullen steelt. Mijn zuster. Sho' heeft niet veel tijd. Dus schud je shimmy,. Zusje. Want schat, ik voel me echt goed.