Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: resgate Songtekst: leve e momentanea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: resgate - leve e momentanea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leve e momentanea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van resgate! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van resgate en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leve e momentanea .

Origineel

Buscando encontrar respostas. Caminho e consolo em meio a dor. Dor que faz calar a voz dos meus lábios. Dor que faz chorar assim meu coração. Leve e momentânea a minha tribulação. Eu não sou guiado pela dor. Os céus estão abertos sobre mim. Vejo a glória e majestade, tenho sonhos pra viver. Sou Liberto na Verdade que é Jesus.. O meu Redentor vive, Ele é o Rei dos Reis (2x). O meu Redentor Vive (Messias o filho de Deus). Para sempre. Todo sempre. Socorro bem presente em tempo de aflição. Agora sou guiado pelo teu amor. Os céus estão abertos sobre mim. Vejo a glória e majestade, tenho sonhos pra viver. Sou Liberto na Verdade que é Jesus. Toda Glória, Toda Honra. Para Sempre, Todo Sempre

 

Vertaling

Op zoek naar antwoorden. Pad en troost in het midden van pijn. Ik wil de stem van mijn vrienden horen. Dor que faz chorar assim meu coração. Licht en kortstondig mijn beproeving. Ik laat me niet leiden door pijn De hemel staat voor me open. Ik zie glorie en majesteit, ik heb dromen om te leven. Ik ben bevrijd in de waarheid die Jezus is. Mijn Verlosser leeft, Hij is de Koning der koningen (2x). Mijn Verlosser leeft (Messias, de zoon van God). Voor eeuwig en altijd. Voor eeuwig en altijd. Hulp goed aanwezig in tijd van nood. Ik word nu geleid door uw liefde. De hemelen zijn over mij geopend. Ik zie de glorie en de majesteit, ik heb dromen om te leven. Ik ben vrijgelaten in de waarheid die Jezus is Alle Glorie, Alle Eer Forever, All Forever