Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: resgate Songtekst: o rio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: resgate - o rio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o rio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van resgate! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van resgate en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o rio .

Origineel

Eu sei que a minha alma ilude. Mas o meu espírito discerne tudo. Há uma voz que fala dentro de mim. Se o meu coração me engana. Desesperadamente corrompe tudo. Teu Espírito me fala onde ir. Como eu vou viver, onde vou chegar. Se o rio que sai do trono não me levar. Toda a tua força, uma correnteza,. Esse rio vai me levar.. Quando a minha mente confunde. Vem a Tua voz que esclarece tudo. E me diz tudo o que eu tenho que ouvir

 

Vertaling

Ik weet dat mijn ziel me bedriegt. Maar mijn geest onderscheidt alles. Er is een stem die in mij spreekt Als mijn hart mij bedriegt Vernedert alles. Uw Geest vertelt me waar ik heen moet Hoe ik zal leven, waar ik zal aankomen. Als de rivier uit de troon me niet meeneemt. Al je kracht, een stroom,. Deze rivier zal me... Als mijn geest in de war is. Uw stem komt en verduidelijkt alles. En vertelt me alles wat ik moet horen