Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: resgate Songtekst: una vuelta más

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: resgate - una vuelta más ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van una vuelta más? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van resgate! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van resgate en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals una vuelta más .

Origineel

Não sei quando começou. E nem onde vai parar. Mas se eu vejo um sinal da Tua sombra. É lá que eu quero estar. Eu sei que falta um tempo pra que a gente. Passe a eternidade aos Teus pés. Enquanto a gente vive e gira. Em torno do sol. Eu só, te peço. Da una vuelta más. Solamente una vuelta. Da una vuelta más. Solamente una vuelta. No sé cuando empezó. Y en donde va parar. Pero si veo una señal de Tu sombra. Es ahí que quiero estar. Eu sei que falta um tempo pra que a gente. Passe a eternidade aos Teus pés. Enquanto a gente vive e gira. Em torno do sol. Eu só, te peço. Da una vuelta más. Solamente una vuelta. Da una vuelta más. Solamente una vuelta. Da una vuelta más. Solamente una vuelta. Da una vuelta más. Solamente una vuelta

 

Vertaling

Ik weet niet wanneer het begon. En ik weet niet waar het eindigt. Maar als ik een teken van je schaduw zie. Dat is waar ik wil zijn. Ik weet dat het een tijdje duurt voordat we Breng de eeuwigheid aan je voeten door. Terwijl wij leven en ronddraaien. Rond de zon. Ik vraag het je alleen. Nog een keer draaien. Eén draai maar. Da una vuelta más. Eén draai maar. Ik weet niet wanneer het begon. En waar het zal stoppen. Maar als ik een teken van je schaduw zie. Hier wil ik zijn. Ik weet dat er nog een tijd over is. Breng de eeuwigheid aan je voeten door. Terwijl we leven en draaien. Rond de zon. Ik vraag het je alleen. Da una vuelta más. Eén draai.. Da una vuelta más. Solamente una vuelta. Da una vuelta más. Solamente una vuelta. Da una vuelta más. Solamente una vuelta